Мультиструминний змішувач. Опис до патенту на корисну модель № 157089. Україна - Стручаєв, Микола Іванович; Постол, Юлія Олександрівна; Самойчук, Кирило Олегович; Ялпачик, Володимир Федорович; Глазирін, Іван Миколайович (My University, 2024)
Мультиструминний змішувач, що містить патрубок для подачі першої рідини, патрубок для подачі другої рідини, сопла, основну камеру змішування, відвідний патрубок суміші рідин зі змішувача. Встановлено сопла первинного мультиструминного апарата, первинну камеру змішування, а у основній камері змішування встановлено два однакових сопла через її центр співвісно назустріч один одному по лінії, спрямованій вздовж осі камери змішування.
Keywords: мультиструминний змішувач; змішування рідин; первинний мультиструминний апарат; сопла; камера змішування; гідравлічний опір