Опис до патенту на корисну модель № 141717 "Пристрій підготовки до виробництва пелет і гранул " - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Пристрій підготовки до виробництва пелет і гранул включає послідовно встановлені: шлюзживильник, подрібнювач, транспортер, сушильну камеру, прес-гранулятор, причому додатково встановлено розпилювач лужного препарату в транспортері, а між транспортером і сушильною камерою - реактор термохімічної обробки вихідного матеріалу
Keywords: виробництво пелет і гранул; шлюзживильник; подрібнювач; транспортер; сушильна камера; прес-гранулятор; розпилювач лужного препарату в транспортері; реактор термохімічної обробки вихідного матеріалу; біоенергетика