Ідеологія в діяльності політичних партій - Морарь, Микола Васильович; Морарь, Николай Васильевич; Morar, Mykola (My University, 2017)
Ідеологія партії - це система ідей, поглядів, уявлень, цінностей, визначення шляхів розвитку та зміни навколишнього світу, які покладені в основу діяльності політичної партії. Партійна ідеологія, як справедливо відзначає Ю. Шведа, одна з форм представлення позитивної моделі сучасного та майбутнього державного та суспільного устрою, необхідна для визначення в ній місця партії.
Keywords: політичні партії; ідеї; погляди; політична платформа; партійна ідеологія; програма