Використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчанні - Горбова, Наталя Аркадіївна; Горбова, Наталья Аркадьевна; Horbova, Natalia (Warszawa: Wydawca, 2017)
У статті проаналізовано інформаційно-комунікаційні технології у навчанні, принципи та аспекти використання інформаційних технологій, розкрито сутність поняття ме- тод проектів, метод інформаційного ресурсу, дидактична гра, інформаційні технології у навчанні студентів вищих технічних навчальних закладів
Keywords: інформаційні технології; інформаційно-комунікаційні технології; информационные технологии; информационно-коммуникационные технологии; information technology; information and communication technologies