Оптимізація параметрів алмазного вигладжування циліндричних поверхонь - Пеньов, Олег Валентинович; Пенев, Олег Валентинович; Penov, Oleh (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK: Робота присвячена питанням оптимізації параметрів алмазного вигладжування циліндричних поверхонь. RU: Работа посвящена вопросам оптимизации параметров алмазного выглаживания цилиндрических прверхностей. EN: The work is devoted to parameter optimization diamond machining of cylindrical surfaces.
Оптимизация параметров алмазного выглаживания цилиндрических поверхностей
Optimization of parameters of diamond smoothing processing cylindrical surfaces
Keywords: алмазне вигладжування; глибина зміцнення поверхневого шару; шорсткість поверхні