Тканинна спецефічність онтогенетичних змін вмісту ліпідів і продуктів їх пероксидації у гусей - Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Петренко, О. М.; Проніна, К. І.; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov (ЗНУ, 2007)
Адаптація живих організмів в атмосфері відбувається адекватно стану системи антиоксидантного захисту (АОЗ). Для екзогенної індукції системи АОЗ в годівлі птахів останнім часом використовуються різні антиоксидантні препарати.
Keywords: онтогенні зміни; вміст ліпідів; пероксидація у гусей; АОЗ; антиоксидантний захист; годівля птахів; інкубація яєць