Напрями підвищення ефективності використання ВЕУ - Гарнага, В. В. (My University, 2018)
У тезах проведено аналіз перспективних напрямів підвищення ефективності використання вітроенергоустановок.
Keywords: вітроенергоустановки; вітроенергетика; постійний струм; висотна енергія вітрових потоків