Правовий аудит - Сахно, Людмила Анатоліївна; Сахно, Людмила Анатольевна; Sakhno, Liudmyla (Однорог, 2019)
EN: The publication reveals the concept, procedure, methods, advantages and disadvantages of due diligence (legal audit). Prospects of further development of due diligence in the realities of present-day Ukraine are considered. UK: Проведення правової аудиторської перевірки, безумовно, може виявити існуючі ризики, а консультанти запропонують, як їх нівелювати або усунути.
Keywords: due diligence; legal audit; audit methods; business structuring; investment; належна ретельність; юридичний аудит; методи аудиту; структурування; інвестиції