Розробка SCADA проекту процесу вторинної очистки зерна - Бебешко, Є.; Сілі, Іван Іванович; Сили, Иван Иванович; Sili, Ivan (ТДАТУ, 2019)
Технологічний процес очищення зерна є невід'ємною частиною виробничого процесу при переробці готової продукції. Забезпечити необхідну якість кінцевого продукту можливо за рахунок підтримки заданих нормативних значень технологічних параметрів шляхом впровадження автоматизованих систем управління (АСУТП).
Keywords: АСУТП; SCADA-система; система TRACE MODE; переробка готової продукції; процес очистки зерна