Управління стратегічним розвитком підприємства : кваліфікаційна робота бакалавра ОПП 073 «Менеджмент» - Меліхова, Вероніка Олександрівна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В сучасних умовах конкурентної боротьби, нестабільності зовнішнього середовища, важливим для підприємств є збереження потенціалу підприємства, виробництво продукції відповідної якості, задоволення потреб споживачів, забезпечення довгострокових конкурентних переваг на ринку. Це можливе завдяки ефективному стратегічному управлінню розвитком підприємства. Тому, управління стратегічним розвитком підприємства та визначення ключових пріоритетних напрямів його діяльності є досить актуальною проблемою в сучасних умовах. Метою роботи є узагальнення теоретичних засад та розробка рекомендацій щодо управління стратегічного розвитку підприємства. Об’єктом дослідження є процеси стратегічного управління розвитком підприємства. Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти управління стратегічним розвитком підприємства.
Keywords: стратегія; управління; стратегія управління; розвиток; підприємсво