Інвестиційна привабливість аграрного сектору економіки України - Риженко, Б. С.; Захарова, Наталя Юріївна; Захарова, Наталья Юрьевна; Zakharova, Natalia (ТДАТУ, 2021)
На сучасному етапі розвитку економіки України на підприємствах аграрного сектору відчувається дефіцит фінансових ресурсів, від яких залежать стан виробництва, рівень технічної оснащеності основних фондів підприємства, використання більш ефективних та маловитратних технологій. Для цього потрібне залучення прямих іноземних інвестицій та створення привабливого інвестиційного клімату. Оскільки українська економіка сьогодні знаходиться на етапі становлення, тому й виникає потреба в детальному вивченні і аналізі інвестиційної привабливості.
Keywords: інвестиції; інвестиційний клімат; аграрний сектор економіки; фінансові ресурси; макроекономічна політика; аналіз інвестиційних ризиків