Актуальні питання розробки та впровадження інформаційних систем аграрного менеджменту - Тітієвська, Д. В. (My University, 2021)
Актуальність обраної теми полягає в тому, що у конкурентній боротьбі перемагає тільки той, хто швидше за інших реагує на зміни в бізнесі і приймає ефективні рішення, а для цього потрібно сформувати системні підходи до використання інформації як ресурсу. Сьогодення ставить нові вимоги до методології створення та інформаційних систем, особливо в аграрному менеджменті, однак розробка та впровадження інформаційних систем управління аграрними підприємствами потребує вагомої фінансової підтримки держави.
Keywords: впровадження інформаційних систем; інформація; формування інформаційного суспільства; інформаційна технологія; розвиток інформаційних технологій