Перспективи застосування екструдування як способу переробки побічних продуктів птахівництва - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Ратніков, Є. М. (My University, 2019)
Сучасні технологічні розробки дозволяють скоротити терміни виробництва основної продукції птахівництва, і як наслідок збільшити виробництво побічної продукції. Тому постає проблема створення нових технологічних рішень щодо інтенсифікації переробки та знешкодження побічних продуктів птахівництва.
Keywords: птахівництво; пташиний послід; екструдат