Фінансове забезпечення відтворення основних засобів аграрних підприємств - Кінчевська, Г. С. (My University, 2018)
Основою підвищення ефективності діяльності підприємств аграрного сектору економіки та виробництва конкурентоспроможної продукції є забезпеченість основними засобами, які б відповідали сучасним технічним і технологічним вимогам щодо їх використання.
Keywords: фінанси; інвестиції; прибуток; аграрні підприємства; аграрний сектор економіки