Комп’ютерне моделювання імпульсного гомогенізатора молока з використанням програмного забезпечення Ansys Workbench - Гвоздєв, О. В.; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia (My University, 2012)
У статті приведені результати комп’ютерного моделювання імпульсного гомогенізатора з використанням програмного забезпечення Ansys Workbench і визначені швидкості і тиск в залежності від амплітуди коливання поршня-ударника.
Keywords: імпульсна гомогенізація; швидкість; тиск; комп’ютерне моделювання; робоча камера; поршень-ударник; Ansys Workbench; Solidworks