Визначення ролі ресурсів в інтенсивному тваринництві - Маніта, Ігор Юрійович; Манита, Игорь Юрьевич; Manita, Ihor; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2021)
Вирощування і відгодівля молодняку великої рогатої худоби за інтенсивними технологіями – одна з важливих умов більш повного використання потенціальної продуктивності тварин і підвищення ефективності виробництва яловичини.
Keywords: м’ясне скотарство; тваринництво; інноваційна діяльність; технології