Обгрунтування конструкції автоматичної системи глазурування для виробницва шоколаду - Душина, М. А.; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Запропоновано конструкцію автоматичної системи глазурування який дозволяє підвищити якість виробництва шоколаду
Keywords: виробницва шоколаду; глазурування; шоколад; кондитерські вироби; десерт