Звіт щодо підсумків виконання технічного аудиту обладнання, розташованого в ЦВО, ДЗФ, ЦШГ, ЛМЦ, та ТСЦ ПрАТ «Полтавський ГЗК» згідно договору № 596 про виконання технічного аудиту від 10 березня 2020 року: авторське свідоцтво на твір - Бережецький, О. В.; Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (ТДАТУ, 2021)
Приватне акціонерне товариство «Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат» (надалі Полтавський ГЗК) – потужне підприємство гірничодобувної промисловості України, найбільший український експортер залізорудних окатків до Європи. Підприємство має повний технологічний цикл – від видобутку сирої руди до виробництва залізорудних окатків. Переробка руди, виробництво концентрату й окатків здійснюються на переробному комплексі, що включає дробарну та збагачувальну фабрики, а також цех виробництва окатків. Чітку та ефективну роботу основного, переробного комплексу забезпечують численні допоміжні та сервісні цехи та служби.
Keywords: технічний аудит; електронна водопідготовка; корозія; карбонатне відкладення; трубопровід