Вплив рівня азотного живлення на лежкість плодів яблуні сорту Ренет Симиренка - Толстолік, Людмила Миколаївна; Толстолик, Людмила Николаевна; Tolstolik, Liudmyla (ПП «Стиль-Іздат», 2020)
Мінеральне живлення – один з основних регульованих факторів, що застосовуються для управління ростом і розвитком рослин при вирощуванні плодових культур з метою отримання не тільки високого врожаю, а й високоякісної продукції, що особливо актуально для одного з найулюбленіших українцями сортів яблуні Ренет Симиренка. Цей зимовий сорт зазвичай закладається на тривале зберігання, тому оптимізація азотного живлення для забезпечення його лежкості має першочергове значення.
Keywords: азотне живлення; яблуні; мінеральне живлення; плодові культури; сорт яблуні Ренет Симиренка