Контроль та аналіз у системі антикризового управління підприємством - Чернишова, М. О. (My University, 2021)
Компанії динамічні. Вони рухаються або вперед, або назад проти своїх конкурентів. Еволюцію підприємства можна визначити як постійні зміни, які компанія зазнає, щоб зберегти свою конкурентоспроможність на тому ж рівні в майбутньому, зберегти свої високі ринкові позиції. Управління цією еволюцією стає все більш важливим у міру того, як конкурентне середовище, в якій працюють корпорації, змінюється з кожним роком все швидше і швидше. Періоди економічних і фінансових труднощів ставлять особливі завдання перед більшістю підприємств, що працюють в нестабільному середовищі.
Keywords: стратегічне планування; антикризове управління; оборотне управління; управління обігом; організаційна криза