Підвищення ефективності роботи машини для вологої очистки зерна - Тетервак, І. Р. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
В статті розглянуто основні недоліки машини для вологої очистки зерна і надані рекомендації щодо конструктивних змін для підвищення ефективності роботи зерноочисного обладнання.
Keywords: машини для вологої очистки зерна; очистка зерна; зерноочисне обладнання; зерно; кондиціювання