Особливості виробництва пряженого і стерилізованого молока - Шамралюк, О. Є.; Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr (ТДАТУ, 2018)
Розглянуто особливості виробництва пряженого і стерилізованого молока.
Keywords: пряжене молоко; реакції Майяра; кисломолочні напої; молочні суміші