Модель агрострахування на ринку товарних деривативів України: монографія - Трусова, Наталя Вікторівна; Трусова, Наталья Викторовна; Trusova, Natalia; Танклевська, Н. С. (Shioda GmbH, 2019)
Приведення державних регуляторів до світового рівня та виконання ефективної програми державної підтримки агарних підприємств дозволять забезпечити потреби виробничого потенціалу товаровиробників під час проведення технологічного процесу посівної компанії озимих культур, прискоривши таким чином термін поставки майбутнього врожаю за цінами, що враховують ринкову кон’юнктуру.
Keywords: рослинництво; зниження бізнес-ризиків; агрострахування; страхове покриття активів; сільськогосподарські ризики; багатокритеріальна модель страхової диференціації; страхування сільськогосподарських культур; пільговий важіль; модель агрострахування; ринкова кон’юнктура