Антикризове управління при зовнішньоекономічній діяльності в умовах змін. Глобалізація ризиків - Нехай, Вікторія Василівна; Nekhai, Viktoriia (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
У сучасних умовах глобальної економічної нестабільності зовнішньоекономічна діяльність підприємств часто опиняється під загрозою різного роду кризових впливів. Це можуть бути як економічні потрясіння (рецесії, інфляція, девальвація), так і політичні фактори (торговельні війни, міжнародні санкції, збройні конфлікти), а також природні чи техногенні катастрофи, які ускладнюють або унеможливлюють здійснення міжнародних операцій. Саме тому антикризове управління стає ключовим елементом стратегії підприємств, що ведуть зовнішньоекономічну діяльність.
Keywords: антикризове управління; цифровізація