Класифікація змішувальних пристроїв - Вилущак, І. С. (ТДАТУ, 2020)
Наведений аналіз змішувальних пристроїв, що застосовуються в харчовій та переробній промисловості.
Keywords: студент; магістрант; збірник; змішувальні пристрої; кавітаційні змішувачі; роторно-пульсаційні апарати