Science and innovations in the 21st century: матеріали V Всеукр. Інтернет-конф. студентів та молодих вчених - (:unkn) unknown (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
UKR :У збірнику представлені матеріали V Всеукраїнської Інтернет-конференції студентів та молодих вчених за результатами досліджень у галузі природничих наук, механічної інженерії, електричної інженерії, виробництва та технологій, архітектури та будівництва, аграрних наук та продовольства, управління та адміністрування, сфери обслуговування, інформаційних технологій, цивільної безпеки, соціальних та поведінкових наук, гуманітарних наук. Матеріали призначені для наукових співробітників, викладачів, магістрантів, студентів й аспірантів закладів вищої освіти, фахівців і керівників підприємств різної організаційно- правової форми, працівників державного управління, освіти та місцевого самоврядування. Члени редколегії : Симоненко Світлана Вікторівна - доцент, к.пед.н., завідувач кафедри іноземних мов Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного https://orcid.org/0000-0003-05993999 Лемещенко-Лагода Вікторія Володимирівна - доктор філософії, доцент кафедри іноземних мов Таврійського агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного https://orcid.org/0000-0002-1080-5510 Кравець Олена Олександрівна - ст. викл. кафедри іноземних мов Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного https://orcid.org/0000-0001-5622-8969 Завадських Денис Віталійович - викл.-стаж. кафедри іноземних мов Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного Капранов Ян Васильович - д. філ. н., професор Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (Україна), хабілітований доктор (мовознавство) (Польща), професор Школи гуманітарних наук та образотворчого мистецтва, Університет VIZJA, Варшава, Польща, директор Навчально-дослідного центру багатомовності, корпусного письмового та усного перекладу https://orcid.org/0000-0003-2915-038X ENG : The proceedings present the materials of the 5th All-Ukrainian Internet Conference of Students and Young Scientists, reflecting research results in the fields of natural sciences, mechanical engineering, electrical engineering, manufacturing and technologies, architecture and construction, agricultural sciences and food, management and administration, service sector, information technologies, civil safety, social and behavioral sciences, and the humanities. The materials are intended for researchers, academic staff, master’s students, undergraduate and postgraduate students of higher education institutions, specialists and managers of enterprises of various organizational and legal forms, and employees of public administration, education, and local self-government. Editorial Board : Svitlana Symonenko – Associate Professor, Candidate in Pedagogical Sciences, https://orcid.org/0000-0003-0599-3999; Viktoriia Lemeshchenko-Lagoda – PhD, Associate Professor, https://orcid.org/0000-0002-1080-5510; Olena Kravets – Senior Lecturer, https://orcid.org/0000-0001-5622-8969; Denys Zavadskykh – Assistant Lecturer; Yan Kapranov – Doctor of Philology, Professor at Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University (Ukraine); Habilitated Doctor in Linguistics (Poland), https://orcid.org/0000-0003-2915-038X
PROCEEDINGS of the 5th All-Ukrainian Internet Conference of Students and Young Scientists “Science and Innovations in the 21st Century”
Keywords: Інтернет-конференції; результати досліджень студентів та молодих вчених; кафедра іноземних мов; конференція ТДАТУ