Особливості організації автоматизації обліку і аудиту - Єременко, Денис Володимирович; Еременко, Денис Владимирович; Yeremenko, Denys (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: Наявність спеціалізованого програмного забезпечення сьогодні являється невід'ємною частиною діяльності практично в будь-якій сфері, у тому числі й у бухгалтерському обліку та аудиті. EN: In the article investigational and grounded necessity of perfection of control system by the computer informative systems for an account, analysis and audit.
Keywords: облік; аудит; автоматизація бухгалтерського обліку; програми економічного аналізу; accounting; auditing; computer systems; information systems auditing; control activities; audit services system