Порівняльний аналіз зміни товарної якості плодів черешні світлого та темнозабарвленого сортів при застосуванні для зберігання електроіонізованого повітряного середовища - Мілаєва, Ірина Іванівна; Милаева, Ирина Ивановна; Milaieva, Iryna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna (ТДАТА, 2008)
UK: Робота присвячена проведенню порівняльного аналізу зміни товарної якості плодів черешні світлого і темнозабарвленого сортів при зберіганні у електроіонізованому повітряному середовищі. EN: A paper considers the comparative analysis of the brand quality change of sweet cherry fruit of light and dark-coloured kinds at storage in the electrically ionized air medium.
The comparative analysis of the brand quality change of sweet cherry fruit of light and dark-coloured kinds at storage in the electrically ionized air medium
Keywords: зберігання плодів; електроіонізація; динаміка виходу товарних плодів; кісточкові плоди; способи; методи; товарна якість плодів; смакові якості; знімання з дерева; обробка