Вплив пандемії Covid-19 на малий бізнес України - Бромирський, Б. О.; Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna (My University, 2021)
Мале підприємництво є органічним структурним елементом ринкової економіки. Цей сектор економіки історично і логічно відігравав роль необхідної передумови створення ринкового середовища. Завдяки раціональному використанню наявних ресурсів та умов МСБ виступає головним генератором новаторських та інноваційних ідей, одним із важелів формування та функціонування регіональної економіки, який стимулює ринковий механізм країни до сталого економічного зростання.
Keywords: малий бізнес; пандемія; мале підприємництво; економіка; матеріальна допомога