Аналіз параметрів ротора малогабаритної зернової молоткової дробарки - Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym; Петриченко, С. В. (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Відомо, що при переробці фуражного зерна на корм тваринам найбільше застосовуються різні по конструктивному виконанню молоткові дробарки. При тонкому подрібненні ці машини ударної дії дають до 30 % пилоподібної (переподрібненної), а при грубому до 20 % недоподрібненої фракції. Крім цього, молоткові дробарки мають досить великі енерговитрати і при роботі.EN: Theoretical and experimental researches have defined a range of rational values of index linear rotor hammer relation in which destruction shock of weevil occurs most effectively due to energy utilization of relative oscillating hammer motion.
Keywords: молоток; молоткова дробарка; колебання молота; зерно; hammer; grain hammer mill; refinement; index linear rotor hammer relation; impact critical speed; destruction of weevil; oscillation of hammer; chafing