Революційна технологія зберігання та транспортування плодів - Яцух, Олег Васильович; Яцух, Олег Васильевич; Yatsukh, Oleh (ТДАТУ, 2013)
В роботі проаналізовано різні способи зберігання плодів.
Revolutionary technology of storage and Transporting of garden-stuffs
Keywords: яблука; зберігання