Опис до патенту на корисну модель № 63714 "Установка для вакуумного охолодження рослинної сировини" - Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Арестов, А. Ю. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2011)
Установка для вакуумного охолодження рослинної сировини, що включає станину, на якій встановлена вакуумна камера, холодильний агрегат, вакуумна установка та пульт керування з вимірювальними приладами, яка відрізняється тим, що вакуумна камера має циліндричну форму і встановлена під кутом 10° до горизонтальної площини
Keywords: вакуумне охолодження рослинної сировини; сільське господарство; пристрій для охолодження рослинної сировини у вакуумі