План розвитку Таврійського державного агротехнологічного університету на 2016-2021 роки - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2016)
План розвитку Таврійського державного агротехнологічного університету на 2016-2021 роки розроблено відповідно до Концепції інноваційного розвитку Таврійського державного агротехнологічного університету на 2016-2021 роки.
Keywords: організаційно-управлінська діяльность; освітня діяльность; організаційно-виховна робота; формування контингенту студентів; науково-дослідна діяльність; розвиток міжнародної співпраці; матеріально-технічні ресурси; інститут післядипломної освіти