Розробка програмного модулю інформаційної системи по розрахунку витрат матеріалів - Булгаков, А. А.; Тітова, О. В.; Bulgakov, A.; Titova, О. (ТДАТУ, 2015)
UK: В роботі розглядається спосіб розробки програмного модулю для автоматизованої інформаційної системи з розрахунку витрат матеріалів на підприємстві. EN: In the paper the way to develop software module for automated information system of calculating the cost of materials in the enterprise
Development of software module in the calculation of information consumption
Keywords: інформаційні технології; 1 С: Підприємство; торгові операції; аналітичні звіти; відладчик; технологічна платформа; прикладні компоненти; конфігурації