Золотий фонд наукової бібліотеки. Вип. 2. Книги, видані в 1941 – 1945 роках: науково-бібліографічний покажчик. - Прусенко, Ольга Миколаївна; Прусенко, Ольга Николаевна; Prusenko, Olha; Семенюк, Наталя Михайлівна; Семенюк, Наталья Михайловна; Semeniuk, Natalia (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2015)
Даний бібліографічний покажчик презентує книги 1941 – 1945 років видань, які є у фондах наукової бібліотеки. Документи представлені мовою оригіналів. Покажчик має суцільну нумерацію матеріалів. Розташування за алфавітом прізвищ авторів і назв. При підготовці видання були використані традиційні каталоги та картотеки, електронний каталог, фонди наукової бібліотеки ТДАТУ. Всі бібліографічні позиції подані відповідно до сучасних правил бібліографічного опису. Бібліографічний опис відповідає ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 „Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання”. Скорочення слів виконано відповідно ДСТУ 3582-97 «Скорочення слів в українській мові у бібліографічному описі. Загальні вимоги та правила» та ГОСТу 7.12-93 „Библиографическая запись. Сокращение слов на русском языке. Общие требования и правила”.
Keywords: золотий фонд наукової бібліотеки; книги, видані в 1941 – 1945 роках; рідкісні видання; книги воєнних років