Аналіз конкурентоспроможності ПАТ «Кременчукм’ясо» - Лактіонов, Є. Є. (My University, 2020)
підприємства означає його здатність до ефективної господарської діяльності та забезпечення прибутковості за умов конкурентного ринку.
Keywords: конкурентоспроможність; ПАТ «Кременчукм’ясо»; ПАТ «Український бекон»; ринок; збут продукції