Маркетингові підходи забезпечення конкурентоспроможності ТОВ «Українські мінеральні води» на ринку мінеральних вод - Кукуруза, С. Ю. (My University, 2018)
Стратегічним пріоритетом соціального розвитку України в умовах поглиблення європейської інтеграції є підвищення якості продовольчих продуктів. Особливо важливим ц цьому напрямку є збільшення споживання мінеральних вод, які обумовлюють покращення життєдіяльності людини.
Keywords: конкурентоспроможність; ринок мінеральних вод; маркетингові опитування