Сприйняття реклами в соціальних мережах та інших інтернет-ресурсах представниками покоління Z - Ткачук, Ю. М.; Бакіна, Тетяна Володимирівна; Бакина, Татьяна Владимировна; Bakina, Tetiana (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Покоління Z– це термін, який використовується для людей, що народилися приблизно після 1995 року. Часто термін «покоління Z» використовується, як синонім терміну «цифрова людина» тому що вони з’явились в епоху мобільних телефонів, планшетів таІнтернету. К початку 2020 року покоління Z стане найбільш чисельною групою населення усвіті, тому підприємствам, що мають бажання зберегти свої позиції на ринку та розвиватися має сенс звернути увагу на їх переваги та споживацькі звички
Keywords: цифрова людина; нове покоління; цифрове покоління