Інвестиції в технічне забезпечення сільського господарства - Карюк, А. М. (ТДАТУ, 2020)
Для технічного забезпечення сільського господарства необхідно розробити економічний механізм інвестування, який допоміг би вирішити проблеми галузі
Keywords: інвестиції; економічний механізм інвестування; сільськогосподарська техніка