Опис до патенту на корисну модель № 137136 "Культиватор міжрядного обробітку" - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Омел'яненко, А. В. (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2019)
Культиватор міжрядного обробітку містить культиваторний блок, блок дисків, блок катків, транспортний візок та дишло. Блок дисків виконаний з нульовим кутом атаки. Блок катків виконаний з набору катків, які незалежно рухаються у вертикальній площині та формують міжрядний простір із пологими краями
Keywords: культиватор міжрядного обробітку; культиваторний блок; сільськогосподарське машинобудування; сільськогосподарські машини для обробітку ґрунту; ґрунтозахисні технології; культиватор