Публічне адміністрування: методичні рекомендації до виконання самостійної роботи для здобувачів вищого ступеня освіти «Магістр» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» - Вороніна, Юлія Євгенівна; Воронина, Юлия Евгеньевна; Voronina, Yuliia (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Предмет публічного адміністрування – процес досягнення національних цілей та інтересів шляхом організації діяльності суб’єктів публічної сфери, у тому числі законодавчих, виконавчих і судових органів та органів місцевого самоврядування.
Keywords: публічне адміністрування; методичні рекомендації; самостійна робота; управлінські рішення