Сучасна теорія організації - Панкова, І. С. (ТДАТУ, 2020)
Результати проведенного аналізу дають змогу зробити висновок про необхідність вивчення сучасних підходів до розвитку організації.
Keywords: принципи функціонування; сучасні підходи до розвитку організації; сучасна теорія організації; ситуативний підхід; екологічний підхід; підхід організаційного навчання