Вплив музики різних жанрів на динаміку фітомаси проростків зерен Sinapis alba - Савченко, Є. І. (ТДАТУ, 2021)
Фітомасса при зведенні даних не визначає чіткої динаміки змін. проте біомаса зростає у зразків, що піддавались впливу опери Моцарта та зменшується у контрольних зразках, при цьому вплив рок-творів на показники фітомаси не визначає деградаційних змін та збільшує облікові показники у порівнянні із контролем.
Keywords: рослини; вплив акустичних коливань; фітомаса; зерна гірчиці; біомаса