Куценко Юрій Миколайович: біобібліографічний покажчик публікацій з 1991 по 2016 рік - Семенюк, Наталя Михайлівна; Семенюк, Наталья Михайловна; Semeniuk, Natalia (ТДАТУ; наукова бібліотека, 2016)
Даний покажчик продовжує серію „Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ”, яка започаткована в науковій бібліотеці університету, і адресований студентам, аспірантам, науковцям, працівникам бібліотек
Keywords: Куценко Юрій Миколайович; вчений; науковець