Стратегічний аналіз внутрішньої та зовнішньої середи організації - Ємельянов, Р. І. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
У сучасних ринкових умовах компаніям необхідно приділяти увагу питанню розробки стратегічного плану розвитку. Це дозволяє їм залишатися конкурентоспроможними в порівнянні з іншими організаціями. З цією метою менеджери проводять аналіз внутрішнього і зовнішнього середовища організації
Keywords: ринкові умови; стратегічний план розвитку; координація; прийняття рішень; комунікація