Комплекс машин для вирощування просапних - Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana (My University, 2021)
Той факт, що скорочення строку сівби сільськогосподарських культур сприяє підвищенню їх урожайності, є загально відомим і цілком зрозумілим. Проте розв’язувати це завдання можна принаймні двома чинними шляхами: екстенсивним і інтенсивним.
Keywords: трактор XT3-16132; культиваторний агрегат; культиватор КРНВ-8,4; агрегатування трактора ХТЗ-160; просапна сівалка