Використання 3D принтерів в машинобудуванні - Кретов, Д. О. (My University, 2021)
У машинобудуванні 3D принтери використовуються на всіх етапах розробки продукту: починаючи зі створення концептуальної моделі та закінчуючи плануванням виробництва, що значно прискорює та спрощує процес розробки для інженерів-конструкторів. 3D друк насамперед застосовується для візуалізації об'єктів різної складності. Це може бути як цілі моделі машин, і різноманітні механізми. За допомогою 3D моделювання можна створити масштабоване об'ємне зображення будь-якої деталі автомобіля, починаючи від циліндрів у двигуні і закінчуючи панеллю приладів, але дана модель не дасть повного уявлення без реального прототипу у ваших руках.
Keywords: 3D принтери; машинобудування; 3D-друк