Основи туристичної діяльності: теорія і практика: навчальний посібник. - Демко, Валентина Сергіївна; Колокольчикова, Ірина Володимирівна; Demko, Valentyna; Kolokolchykova, Iryna (Одеса : Олді+, 2024)
Навчальний посібник рекомендується для використання у закладах вищої освіти ІІI-IV рівнів акредитації спеціальності 242 «Туризм і рекреація» всіх форм навчання. Структура посібника побудована відповідно до навчальної програми курсу «Основи туристичної діяльності» і складається з тем навчального курсу, які можуть бути взяті за основу при визначенні окремого модульного курсу. Для поглибленого засвоєння навчального матеріалу посібник вміщує значний обсяг теоретичних положень, питань для перевірки, практичних робіт, тестових завдань та список рекомендованої літератури.
Keywords: Історія розвитку туризму; UNWTO всесвітня туристична організація; туристична індустрія; індустрія гостинності; ринок туристичних послуг; туристичний продукт