Прикладна механіка: навчальний посібник - Антонова, Галина Володимирівна; Антонова, Галина Владимировна; Antonova, Halyna; Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr (ТДАТУ, 2019)
Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі підготовки бакалаврів зі спеціальностей: 181 «Харчові технології» (галузевий стандарт вищої освіти України ГСВО ОПП) та програмі навчальної дисципліни «Прикладна механіка». Навчальний посібник націлений на формування у студентів базового ком-плексу знань з прикладної механіки, що в подальшому будуть сприяти поши-ренню наукового світогляду та підвищенню загальної культури майбутнього фахівця, розвитку його мислення. Навчальний посібник складений відповідно до програми навчальної дис-ципліни і містить теоретичний матеріал, приклади, питання для самоконтролю, список рекомендованої літератури та призначений для студентів вищих навча-льних закладів при підготовці здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Keywords: навчальний посібник; кінематика; динаміка; механіка матеріалів; деталі машин; статика