Фізіологічний стан листків суниці садової за органічної технології вирощування в умовах Південного Степу України - Лісова, А. С. (ТДАТУ, 2018)
З’ясування впливу органічної технології вирощування на вміст пігментів фотосинтезу та водний режим у листках суниці садової у відкритому ґрунті в умовах південного Степу України.
Keywords: суниця садова; вирощування; відкритий ґрунт; сорт Віма Занта; сорт Клері; тургор листків